Persberichten

Kobi Levi geeft workshop op 17 juni

KobiLeviShoes3HWaalwijk - Het Nederlands Leder en Schoenen Museum presenteert met trots de nieuwe tentoonstelling ‘Kobi Levi Footwear Art’, waarin maar liefst 35 paar opmerkelijke kunstwerkjes van deze Israëlische ontwerper te zien zullen zijn.

Nog trotser zijn we op het feit dat Kobi op 17 juni het Schoenen Museum met een bezoek vereert en daarbij tijd heeft vrij gemaakt om een workshop schoendesign te geven. In deze workshop daagt Kobi de deelnemers uit hun eigen schoen te ontwerpen!

Het programma voor de workshop is als volgt:
13:00 -13:30 Aankomst museum, bevestiging deelname
13:30 Aanvang programma
13:30 -14:15

Lezing door Kobi Levi, gelegenheid tot het stellen van vragen

14:15- 14:30 Pauze met koffie/thee en Halve Zool
14:30 - 16:45 Workshop*
16:45 - 17:30 Hapjes en drankjes

KobiLeviShoes1HDeelname aan deze unieke workshop kost slechts €12,50 p.p.! (Betaling aan de balie, zowel contant als pin. Op rekening is niet mogelijk!) De voertaal van deze workshop is Engels! Voor deelname, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de workshop is plaats voor maximaal 25 personen. Bij grote belangstelling wordt de workshop in twee shifts aangeboden. In dit geval wordt het programma gesplitst in een workshopgedeelte en een bezoek aan de expositie!

Kobi Levi Design Workshop: 17 juni 2013.

Nederlands Leder en Schoenen Museum, Waalwijk.

Meer informatie over o.a. openingstijden en bereikbaarheid op www.schoenenmuseum.nl