Museum nieuws

Nieuwe editie fotowedstrijd - Fotoclub Waalwijk

Fotoclub Will van DamMet ingang van donderdag 11 december kunnen bezoekers van het Nederlands Leder en Schoenen Museum deelnemen aan een nieuwe fotoprijsvraag. In het museum hangt een detailfoto van een object dat op dit moment in één van de exposities te zien is. Iedere bezoeker mag op zoek naar dit object en de bijbehorende vraag op het wedstrijdformulier invullen.

De formulieren kunnen t/m 8 maart 2015 worden ingeleverd aan de kassa van het museum. Voor het winnende antwoord is een prijs beschikbaar bestaande uit een afdruk van de foto en een entreekaart voor het museum.

De winnaar van #5 is mevrouw Mandemakers uit Tilburg. Het juiste antwoord op de prijsvraag was “Turner”. De winnaar is ondertussen schriftelijk op de hoogte gesteld.

De prijsvraag wordt georganiseerd in samenwerking met Fotoclub Waalwijk en beleeft momenteel alweer zijn 6de editie. Ditmaal is de foto gemaakt door Will van Dam.

Bekijk hier de website van fotoclub Waalwijk