Museum nieuws

Stadswandelingenarrangementen ism De Tweede Gouden Eeuw

IMG 1519Vanaf deze week zijn er twee spiksplinternieuwe arrangementen aan ons assortiment toegevoegd; een lunch-arrangement en een koffie-arrangement in combinatie met een stadswandeling rond het thema leer- en schoenenindustrie in Waalwijk.

De stadswandelingen worden verzorgd door reisjournalist Parcival Bessems. Hij is tevens de initiatiefnemer van het project De Tweede Gouden Eeuw waarin hij aandacht besteedt aan het industriëel erfgoed dat ons land dankt aan de 19de eeuw.

De wandeling voert u langs tal van noemenswaardige panden in het centrum van Waalwijk, dat decennialang het centrum was van de leder- en schoenindustrie. De koffie en/of lunch gebruikt u in het Nederlands Leder en Schoenen Museum, waar u zich nog verder onder kunt dompelen in de opzienbarende wereld van de schoen!

Voor programma en prijzen, klik hier