Museum in het nieuws

Known Magazine

Known-april-2014Known is een magazine bedoeld voor vijfentwintig plussers met een ruime belangstelling voor mode, reizen, beauty, eten en cultuur. Vooral van dat laatste hebben we in het Nederlands Leder en Schoenen Museum behoorlijk veel. Des te leuker dat Known in het voorjaarsnummer van 2014 ruim aandacht aan ons besteed!

Known komt tweemaal per jaar uit. Elke uitgave bevat ten minste vier interviews met bekende Nederlandse en-of inspirerende ondernemers. Ditmaal viel die eer ten beurt aan producten conservator Inge Specht. In het interview komen de diverse aspecten van haar werk in het Schoenen Museum aan bod, geìllustreerd met een aantal fraaie voorbeelden uit de schoenen collectie.

Het blad is niet in de winkel te koop maar is te lezen in onder meer kapsalons en op leestafels van gerenommeerde hotels, restaurants en wellness centers. Daarnaast is het magazine op een later tijdstip ook online te lezen.