Museum in het nieuws

Opnames BV Brabant in Schoenen Museum

karenanne knopper

BV Brabant presentatrice Karenanna Knopper

BV Brabant is een nieuw televisie programma op Omroep Brabant dat aandacht heeft voor positieve, vernieuwende en verrassende ontwikkelingen in de Brabantse economie zonder de realiteit uit de weg te gaan. Diverse gasten geven hun visie op economische ontwikkelingen in de provincie of vertellen over bijzondere producten of diensten die door hun bedrijf ontwikkeld worden.

De afleveringen van BV Brabant worden op wisselende locaties in Noord-Brabant opgenomen. Zo ook in het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Maar liefst vijf afleveringen lang zal de schoenfabriek van het museum dienst doen als decor voor de gesprekken die presentatrice Karenanna Knopper zal voeren met Brabantse ondernemers.

Publiek is van harte welkom tijdens de opnames. Op de ochtend van donderdag 31 oktober vinden de eerste opnames in het museum plaats. Behalve de gebruikelijke entreeprijs voor het museum zijn er geen extra kosten aan verbonden.

BV BrabantDe uitzendingen van BV Brabant zijn op iedere zondagochtend om 9.00, 10.00, 11.00 en 12.00 uur en op de navolgende woensdag wordt het programma vanaf 20.55 elk uur herhaald!

De volgende opname dagen in het Schoenen Museum zijn op 27 november, 9 januari, 6 februari en 13 maart! Zie ook de agenda op deze website.