Museum in het nieuws

Hoe leuk is het Schoenen Museum?

hoe leuk is nederlandNederland is leuk, heel leuk!Dat blijkt wel uit het programma 'Hoe leuk is Nederland?' dat SBS6 op zondagochtend uitzendt.Iedere aflevering worden nieuwe activiteiten en bezienswaardigheden uitgelicht in zowel landelijk als stedelijke gebieden.

De presentatoren nemen de kijker mee langs nieuwe mogelijkheden voor een buitengewoon dagje uit of weekendje weg. Kortom alle handvatten voor het bedenken, plannen en organiseren van een leuke trip in Nederland binnen handbereik.

In de laatste aflevering, die aanstaande zondag wordt uitgezonden, komt onder meer het Nederlands Leder en Schoenen Museum aan bod. Niet dat wij u nog moeten uitleggen hoe leuk het Schoenen Museum is, want dat weet u natuurlijk al lang!

Hoe leuk is Nederland? - zondag 25 augustus, 17.00 uur, SBS6