Kinderafdeling

Workshops in de Meivakantie

IMG 00071In de meivakantie kunnen kinderen weer gezellig komen knutselen in het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Op , dinsdag 3 en woensdag 4 mei staan er twee verschillende workshops op het programma. De deelname kosten zijn laag: €7,50 per kind! In dit bedrag zijn de entree, een rondleiding, de knutselmaterialen én een glaasje ranja inbegrepen.

Leesten versieren

Kinderen die dromen van een carrière als schoenontwerper kunnen hier hun hart ophalen! Op authentieke houten leesten kunnen de deelnemertjes hun droomschoen vormgeven. Deze workshop op dinsdag 3 mei is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Romeinse sandalen maken

Op  woensdag 4 mei herhalen we de succesvolle workshop Romeinse sandalen maken. De kinderen maken de sandalen op hun eigen maat zodat ze aan het einde van de workshop op hun zelfgemaakte schoenen naar huis toe kunnen. Let op: deze workshop is vanwege de moeilijkheidsgraad niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar!

schoen myrtheInspiratie voor alle workshops kan worden opgedaan tijdens een korte rondleiding door het museum, die om 13.30 uur begint. Vanaf 14.00 uur wordt er geknutseld. De workshop is om 16.30 uur afgelopen Het dragen van oude kleren wordt aanbevolen. De lijm waarmee gewerkt wordt is moeilijk uitwasbaar.

N.B. Vanwege de enorme belangstelling is het noodzakelijk om van tevoren een plaatsje te reserveren. Mail of bel naar Karin Timmermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 0416-332738.

Workshop meivakantie; dinsdag 3 en woensdag 4 mei 2016 - Nederlands Leder en Schoenen Museum in Waalwijk.