Kinderafdeling

Spreekbeurtpakket online

spreekbeurtZit je op de basisschool en wil je een spreekbeurt houden over leer en/of schoenen? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk met de spreekbeurtinformatie die we voor je online gezet hebben.

De spreekbeurtinformatie is verdeeld in vier verschillende thema's: 1) De schoen: van Prehistorie tot nu, 2) Schoenen over de hele wereld , 3) Leer en 4) Schoenmaken en voorzien van talloze afbeeldingen. Je kunt de onderwerpen apart gebruiken maar het is natuurlijk nog veel leuker om er een paar te combineren tot je eigen verhaal over schoenen en leer. Natuurlijk kan je ook andere plaatjes gebruiken om je spreekbeurt nóg mooier te maken!

Wil je tijdens je spreekbeurt graag nog foldermateriaal of een poster van het Schoenen Museum laten zien? Dat kan; in de museumwinkel is een nog een aanvullend spreekbeurtpakket verkrijgbaar voor €3,50. Vanwege de hoge portokosten, kunnen we dit pakket niet meer aan je toesturen: het is uitsluitend in het museum zelf verkrijgbaar.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de spreekbeurtinformatie? Vraag het aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij hoort ook graag welk punt je gehaald hebt voor je spreekbeurt. Veel succes én plezier!