Knutselworkshops in de herfstvakantie

schilderij van Lotte

In de herfstvakantie organiseert het Nederlands Leder en Schoenen Museum weer leuke knutselworkshops! Er staan twee verschillende workshops op het programma; Romeinse sandalen maken en Collages maken met leer. De deelname kosten zijn laag: €7,50 per kind! In dit bedrag zijn de entree, een rondleiding, de knutselmaterialen én een glaasje ranja inbegrepen.

Romeinse sandalen maken

Op woensdag 26 oktober herhalen we de succesvolle workshop Romeinse sandalen maken. De kinderen maken de sandalen op hun eigen maat zodat ze aan het einde van de workshop hun zelfgemaakte schoenen mee naar huis kunnen nemen. Let op: deze workshop is vanwege de moeilijkheidsgraad geschikt voor kinderen van 8-15 jaar!

Collages maken met leer

Tijdens deze workshop mogen de deelnemers hun fantasie uitleven op een wanddecoratievoor hun eigen kamer met behulp van allerlei knutselmaterialen, maar natuurlijk vooral met stukjes leer. Deze workshop - op vrijdag 28 oktober - is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Inspiratie voor beide workshops kan worden opgedaan tijdens een korte rondleiding door het museum tijdens een korte rondleiding door het museum, die om 13.30 uur begint. Vanaf 14.00 uur wordt er geknutseld. De workshop is om 16.30 uur afgelopen Het dragen van oude kleren wordt aanbevolen. De lijm waarmee gewerkt wordt is moeilijk uitwasbaar.

N.B. Vanwege de enorme belangstelling is het noodzakelijk om van tevoren een plaatsje te reserveren. Mail of bel naar Karin Timmermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0416-332738.