Rabo Museumkidsweek

museumweekkidsDe Nederlandse musea staan vól bekende en onbekende schatten. Bezoek in de herfstvakantie een van de 300 speciale kids-activiteiten en zoek je favoriete museumstuk. Maak er tussen 17 oktober en 1 november een foto of filmpje van en maak kans op een rondvlucht voor 2 personen in een vliegend museumstuk: een echte Dakota DC-3.

Doe ook mee met de Rabo Museumkidsweek en ontvang het exclusieve Gouden Boekje 'Inkie de schatbewaarder', geschreven door Harmen van Straaten. Ga naar de pagina van de Rabo museumkidsweek voor de spelregels.

Tijdens de museumkidsweek kan je in het Nederlands Leder en Schoenen Museum deelnemen aan twee leuke workshops; romeinse sandalen of een herfstkrans maken. Kom dus in de herfstvakantie naar het Schoenen Museum en knutsel gezellig mee!