Sinterklaas speurtocht

06699 Schoen van Sinterklaa

Net als vorig jaar mag het Schoenen Museum de beste schoenen van Sinterklaas lenen voor een tijdelijke tentoonstelling. Helaas, hadden de Pieten niet goed begrepen wat Sint bedoelde toen hij zei dat ze 'zijn beste schoenen' naar het museum moesten brengen.

De Pieten hebben inderdaad de beste schoenen van Sinterklaas meegenomen, maar ze hebben ook nog andere ‘ beste’ schoenen van Sint meegebracht. Steeds 1 schoen van ieder paar! Dat betekent dus dat Sinterklaas zelf ook nog maar één schoen van ieder paar heeft om op te lopen.

Sint wil graag weer een heel paar schoenen om op te lopen. Kom jij de Pieten helpen om ze allemaal terug te vinden in het Schoenen Museum?

De speurtocht duurt van 15 november t/m 4 december en is gratis voor betalende bezoekers. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.