Rabo Museumkidsweek

MV Rabomuseumkidsweek banner 300x250

De herfstvakantie is dit jaar weer omgetoverd tot Rabo Museumkidsweek. Musea in Nederland staan BOL van de activiteiten, zo ook het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Wil jij kans maken op een superleuke prijs? Zoek en fotografeer Tikkit, de Museumkids-mascotte die ergens in ons museum te vinden is. Upload je foto op de wedstrijdpagina. Dan maak jij kans op een VIP-familieweekend in Twente inclusief speciaal bezoek aan Natura Docet Wonderryck Twente.

Er is echter nog veel meer te doen tijdens de Rabo Museukidsweek. Op 26 en 28 oktober organiseren we weer twee leuke knutsel workshops voor verschillende leeftijden. Kijk snel op de agenda voor het aanbod en geef je op voor je favoriete workshop.

Fijne herfstvakantie!