Fotowedstrijd #8 i.s.m. Fotoclub Waalwijk

Fotowedstrijd Foto Peter H

Foto: Peter Haex

Met ingang van woensdag 9 december kunnen bezoekers van het Nederlands Leder en Schoenen Museum deelnemen aan een nieuwe fotoprijsvraag. In het museum hangt een detailfoto van een object dat op dit moment in één van de exposities te zien is. Iedere bezoeker mag op zoek naar dit object en de bijbehorende vraag op het wedstrijdformulier invullen.

De formulieren kunnen t/m 15 mei 2016 worden ingeleverd aan de kassa van het museum. Voor het winnende antwoord is een prijs beschikbaar bestaande uit een afdruk van de foto en een entreekaart voor het museum.

De winnaar van wedstrijd #7 is Isa Koobs uit Tilburg. Het juiste antwoord op de prijsvraag was “Mexico”.

De prijsvraag wordt georganiseerd in samenwerking met Fotoclub Waalwijk en beleeft momenteel alweer zijn 8ste editie. Ditmaal is de foto gemaakt door Peter Haex.

Bekijk hier de website van fotoclub Waalwijk.