Gratis toegang op 25 en 26 oktober (2)

Crispijn60-jarig jubileum

Het Nederlands Leder en Schoenen Museum bestaat in 2014 60-jaar. Het Schoenen Museum wil dat graag vieren samen met zijn bezoekers en zet daarom op 25 en 26 oktober de deuren gratis open.

Crispinus en Crispinianus

Niet geheel toevallig valt de openstelling samen met de naamdag van Crispinus en Crispinianus. Deze patroonheiligen van schoenmakers en leerlooiers worden juist op 25 oktober herdacht; een mooie gelegenheid om twee heuglijke feiten samen te laten vallen!

Vorig jaar was het Schoenen Museum ook al een weekendlang kosteloos te bezichtigen, dit destijds vanwege het 25-jarig jubileum van Drs. W. Blok als museumdirecteur. Vanwege de grote belangstelling voor het museum tijdens die gratis openstelling, wordt ook dit jaar twee dagen vrije toegang verleend. Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag 25 oktober en zondag 26 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur.