Fotowedstrijd #7 i.s.m. Fotoclub Waalwijk

Annie van Bokhoven fotoclubMet ingang van woensdag 29 april kunnen bezoekers van het Nederlands Leder en Schoenen Museum deelnemen aan een nieuwe fotoprijsvraag. In het museum hangt een detailfoto van een object dat op dit moment in één van de exposities te zien is. Iedere bezoeker mag op zoek naar dit object en de bijbehorende vraag op het wedstrijdformulier invullen.

De formulieren kunnen t/m 27 september 2015 worden ingeleverd aan de kassa van het museum. Voor het winnende antwoord is een prijs beschikbaar bestaande uit een afdruk van de foto en een entreekaart voor het museum.

De winnaar van wedstrijd #6 is Martin Huisman uit Vught. Het juiste antwoord op de prijsvraag was “David Collart”. Zowel de gehele foto van het object als het detail van de prijsvraag zijn nog tot eind september te zien in het Schoenen Museum.

De prijsvraag wordt georganiseerd in samenwerking met Fotoclub Waalwijk en beleeft momenteel alweer zijn 7de editie. Ditmaal is de foto gemaakt door Annie van Bokhoven.

Bekijk hier de website van fotoclub Waalwijk.