De Schoenenfabriek: excursie naar Schoenen Museum

02-thumbOp woensdag 8 oktober a.s. organiseert De Schoenenfabriek een geweldige excursie naar schoenfabriek Greve, tassenatelier Mutsaers én het Nederlands Leder en Schoenen Museum.

U kunt opstappen in Groningen, Heerenveen en Zwolle. De kosten bedragen slechts €20,- (inclusief busreis, entree museum en lunch!) en u steunt er ook nog eens een goed doel mee. De Schoenenfabriek schenkt namelijk de gehele opbrengst aan het Project Jongeren Mantel Zorg van Humanitas in Groningen.

U kunt zich voor deze excursie opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Klik voor het hele programma en de instaptijden op de foto hieronder.

postera